Firma EUROGIPS

EUROGIPS je porodična firma koja je na tržištu preko 20 godina, iza nas stoji veliko iskustvo i rad. Takav uspeh je rezultat aktivnog odgovora na zahteve tržišta koje traži kvalitet i kvantitet.

EUROGIPS je direktni uvoznik Knauf sistema i poseduje veleprodaju svih Knauf i AMF sitema sa pratećim materijalima.

Naša firma se bavi isključivo izvođenjem svim sistemima suve gradnje, kao što su spušteni plafoni i pregradni zidovi od Knauf i Aquapanel ploča i AMF sistemima lakih mineralnih plafona kao i malterisanje objekata Knauf malterima. Izrada fasadi, molerskih fasadnih radova i projektovanje enterijera.

Firma zapošljava 20 profesionalnih montera sistema suve gradnje sa više od 30 godina iskustva. Većinu naših montera u firmi su preuzeti od bivšeg državnog preduzeća Javor koji je jos pre 40 godina radio sistem suve gradnje u inostanstvu I tako stekli zavidno iskustvo o ovoj delatnosti. Imamo i saradnju sa građevinskom školom na Zvezdari u kojoj postoji smer suva gradjna.

Tako EUROGIPS svake godine bezbeđuje praksu, zaposlenje i obuku mladim monterima koji žele da se bave sistemima suve gradnje

Od 2014. godine se nalazimo na novoj lokaciji. Moderizovane hale i poslovni prostor.

Slika o nasoj firmi EUROGIPS
Slika o nasoj firmi EUROGIPS

Reč osnivača firme Eurogips

Brojne nagrade osvojene na međunarodno priznatim sajmovima, pokazatelj su da naša firma stoje rame uz rame sa svetski poznatim imenima iz ove oblasti. To nam je motivacija da još više napredujemo i rastemo.


Nenad Balešević

Vlasnik firme

Pozovite nas još danas +381 (11) 4119-425